• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Bogdan Stelea (49 de ani), fostul portar al Stelei, dar și al echipei naționale, a spus, prezent fiind în studioul emisiunii ”Digi Sport Matinal”, care este marea greșeală pe care o face Gigi Becali, dar și de ce gruparea lui Laurențiu Reghecampf nu se mai bucură de susținerea fanilor, ca pe vremuri.

”Senzația mea este că cei care se pricep foarte bine la fotbal nu sunt lăsați să-și facă treaba. Atâta vreme cât domnul Becali se amestecă în tot ceeea ce înseamnă clubul, și are dreptul să o facă, nu este bine!

Suporterii se îndepărtează pentru că nu sunt rezultate, jocul nu funcționează așa cum se așteaptă ei, și nu se identifică cu tot ceea ce se întâmplă la clubul respectiv”, a spus Stelea, la Digi Sport.

”Sunt format de Dinamo, deci sunt dinamovist!”

Stelea crede că roș-albaștrii vor avea parte de susținea publicului, chiar dacă nu vor mai avea denumirea, însă, cu o singură condiție.

”Tot ce se întâmplă cu Steaua afectează, pentru că nu se știe, au palmares, n-au palmares, va mai exista Steaua, va exista sub o altă denumire...

Însă, problema principală este faptul că nu sunt rezultate. Dacă ar fi rezultate, și Steaua ar fi pe primul loc, cu un joc autoritar și nu s-ar împiedica, nu cred eu că nu ar veni fanii”, a mai spus fostul goalkeeper.

Steaua - Dinamo, din etapa a 3-a a play-off-ului, se va juca duminică, 2 aprilie, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Fost jucător la Steaua, Rapid și Dinamo, Stelea a clarificat lucrurile și a spus cu ce club se identifică.

”Am fost jucător profesionist, acum am licența de antrenor, chiar dacă nu practic, dar nu pot nega că am fost format ca junior la Dinamo. Plus că tot ce am acumulat ca senior, în prima parte a carierei, tot acolo s-a întâmplat. Deci, sunt un jucător format de Dinamo, deci sunt dinamovist!”, a mai spus Stelea.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT