• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Dinamo a pierdut meciul din deplasare cu CFR Cluj, scor 0-1, însă deznodământul partidei din Gruia putea fi altul, dacă Steliano Filip nu ar fi ratat o ocazie uriaşă, cu un sfert de oră înainte de finalul jocului.

În minutul 74, căpitanul alb-roşiilor a pornit de la limita offside-ului şi a rămas în situaţie de singur cu portarul Vâtcă.

Acesta a fost momentul în care Filip a vrut să îl imite pe Lionel Messi şi a încercat un lob de efect. Din păcate pentru el şi pentru fanii bucureştenilor, mingea a trecut peste poartă. Spre disperarea lui Cosmin Contra, rămas împietrit pe margine.

VIDEO: Ratarea lui Steliano Filip

La final, Steliano Filip a explicat cum a ratat incredibil şansa de a egala: "Din păcate, m-am grăbit puţin, pentru că am văzut că iese Vâtcă în mine. Am vrut să dau uşor peste el, însă cred că mi-a şi sărit. Nu-mi mai amintesc exact, pentru că a fost o fază rapidă. Îmi pare rău că n-am putut să-mi ajut echipa, să dau gol".

Fundaşul stânga al "câinilor" crede că rezultatul din Gruia este nedrept, după felul în care s-au desfăşurat ostilităţile.

"Dacă ţinem cont de a doua repriză şi de ratările pe care le-am avut, cred că rezultatul e nedrept. Însă, din păcate, atât am putut în această seară", a precizat Filip.