• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Steliano Filip a fost ținta principală a fanilor lui Dinamo care au pătruns cu forța în cantonamentul alb-roșiilor, vineri seară. Fundașul stânga pare să fie gata să plece, după ce i-a acuzat pe fani că i-au înjurat soția și copilul.

Filip (23 de ani) a ajuns inamicul numărul 1 pentru fanii lui Dinamo, după ce a fost printre cei 5 jucători acuzați că au petrecut în cantonament până la 05:00 dimineața înaintea meciului cu Aerostar Bacău, din Cupa României, iar la o săptămână de la acel scandal a apărut și într-o poză dintr-un club, postată de un bun prieten al său, Claudiu Belu Iordache.

Vineri, când fanii au intrat în baza de pregătire a lui Dinamo, Steliano Filip a fost ținta lor și fotbalistul pare să fi cedat.

"Nu mai pot. Nu e corect. Au ajuns să îmi înjure soția și fetița. E prea mult! Să mă înjure pe mine, să spună ce vor de mine, dar să înjure de soție și fetiță?", a spus Steliano Filip, potrivit Gazetei.

Steliano Filip s-a căsătorit cu Bianca Marin în aprilie 2017, iar din luna iunie cei doi sunt părinți. Au o fetiță, pe care au botezat-o Anais Sophie.