• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Steliano Filip s-a săturat să vorbească despre toate incidentele în care a fost implicat în ultima perioadă. Acesta a zis că s-a săturat de neadevărurile care s-au spus după ceea ce s-a întâmplat la Piatra Neamț, înaintea meciului de Cupă cu Aerostar și a lăsat de înțeles că nu vrea să-și asume responsabilitatea și atunci când vine vorba despre ceilalți colegi care au fost impliacți.

Eu nu cred ca trag pe nimeni (în jos). Cum am spus, nu vreau sa vorbesc despre acest lucru.

Daca eu o să mă duc la circ, forțez pe cineva să vină cu mine? Haideți să schimbăm subiectul, nu vreau sa vorbesc despre asta”, a declarat Steliano Filip, în conferința de presă de înaintea meciului lui Dinamo, cu CSM Poli Iași.

Cred că am mai spus-o. Într-adevăr, nu este ok să apari cu astfel de ieșir, dar s-a scris și foarte multe lucruri neadevărate atunci. Da, au fost multe, dar nu mai vreau să vorbesc. Mă gândesc doar la meciul de mâine și îmi doresc să câștigăm”, a adăugat Filip.

Dinamo - CSM Poli Iași e ÎN DIRECT la Digi Sport 1, sâmbătă, de la 20:45.

Eu unul știu ce înseamnă Dinamo și înțeleg, pentru că nu este normal ca anul trecut să câștigi un trofeu și să te bați până în ultima etapă la campionat și anul acesta să te bată cam orice echipă acasă sau să ai probleme. Însă, cum am spus, trebuie să ne revenim și să ne concentrăm mai mult la fotbal și nu la unele persoane din tribune”, a mai spus Steliano Filip, în conferința de presă.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT