• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Cu fiecare zi care trece, viitorul Astrei e pus sub semnul întrebării. Echipa este într-o situaţie limită, în ciuda faptului că sezonul trecut a luat titlul, iar acum evoluează în grupele Europa League.

În acest moment, play-off-ul pare o fata morgana, mai ales că jocul campioanei lasă de dorit. Dar problemele din teren par a fi doar o consecinţă firească a celor de la nivel administrativ. Chiar dacă prezenţa în Europa asigură un bonus financiar important, iar Steaua a "pompat" sume importante pentru transferurile lui De Amorim, Boldrin şi Alibec, patronul Ioan Niculae nu mai pare interesat foarte mult de "sportul rege".

"Eu cred că în decembrie se pune lacătul. S-au adunat foarte mulţi bani şi toţi de acolo sunt neplătiţi. Au tot încasat, dar nu s-a plătit nimic. Mulţi jucători vor dori să plece, se pune lacătul", a spus Duckadam, în direct la Digi Sport 1, în emisiunea Fotbal Club.

Şi Gabi Balint anticipează o perioadă pe muchie de cuţit pentru clubul din Giurgiu, mai ales că Şumudică a dat semnale clare aseară că nu mai e dispus să continue. "În clasament stau prost, sunt şanse mici să se intre în play-off. Şumudică nu ştiu dacă mai vrea să stea. Aşteaptă să şi-i ia şi o să plece. Realizează şi el că nu mai are ce să facă acolo", a spus fosta mare glorie a roş-albaştrilor.

10.000 de euro a cheltuit Astra în campania de transferuri din vară, singurul adus contra unei sume de bani fiind Silviu Balaure. Situaţia e atât de complicată la Giurgiu încât echipa nu a putut să joace pe teren mai multe meciuri. Asta din cauza faptului că îngrijitorii terenului nu au mai dorit să lucreze o perioadă, în semn de protest că nu şi-au primit salariile.