• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Tot mai multe voci îl văd pe Reghecampf principalul responsabil pentru criza acută din jocul Stelei, însă Becali susţine că tehnicianul se bucură de tot sprijinul său. Antrenamentele echipei sunt foarte grele, însă acest lucru e făcut cu un scop, crede finanţatorul vicecampioanei.

Cu un singur punct obţinut în trei partide, Steaua este de nerecunoscut din punct de vedere al formei arătate. Reghecampf pare să fi pierdut vestiarul, iar un jucător a ţinut să dezvăluie în Gazetă calvarul la care sunt supuşi el şi colegii săi la antrenamente. "Uităm că suntem fotbalişti! Ne omoară cu halterele lui!", a spus unul dintre jucători. Becali ştie că staff-ul tehnic îi "stoarce" pe fotbalişti la şedinţele de pregătire, însă e convins că totul e făcut după un program bine pus la punct, fără a se lăsa ceva la voia întâmplării, astfel încât în primăvară echipa să fie la potenţial maxim.

"Ce face acum Reghecampf se va vedea în timp. Am scăzut puţin fizic, pentru că face antrenamente grele. Dar roadele se vor vedea peste câteva luni abia. Asta spun specialiştii, nu zic eu. Sunt unii jucători care nu sunt încă antrenaţi cum trebuie", a explicat Becali, la Digi Sport Matinal.

Întrebat despre lipsa de reacţie la adresa antrenorului, în condiţiile în care în trecut făcuse o tradiţie din a contesta deciziile băncii tehnice, deşi echipa nu arăta atât de rău ca acum, Becali şi-a expus punctul de vedere. "Ce să îi spun lui Reghecampf dacă sunt pe primul loc? Eu zic că Steaua joacă. Cum să îl critic pe antrenor, mi-a băgat 10 milioane de euro în buzunar anul ăsta. Ştiţi ce mă interesează pe mine? Banii!"

Steaua are ocazia să treacă peste perioada dezastruoasă odată cu partida cu Pandurii, din etapa a 19-a. Disputa va avea loc duminică, de la ora 20:30, pe Arena Naţională, şi va fi transmisă în direct de Digi Sport 1. Cele mai importante faze se vor vedea în timp real pe digisport.ro şi m.digisport.ro.