• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Fernando Boldrin este foarte aproape de o despărțire de FCSB, după numai un sezon. Mijlocașul este însă apreciat de colegii săi. Florin Tănase este de părere că o eventuală plecare a lui Boldrin ar fi o pierdere pentru formația antrenată de Nicolae Dică, dar a găsit deja înlocuitorul perfect pentru jucătorul de 28 de ani.

Boldrin este foarte aproape de a lucra din nou cu Marius Șumudică, fiind dorit de noua echipă a tehnicianului de 46 de ani, Kayserispor. Turcii sunt dispuși să ofere în schimbul său 1,5 milioane de euro.

”Boldrin este un jucător foarte valoros, ne ajută mult, și ar fi o pierdere dacă va pleca”, a declarat Florin Tănase.

Boldrin a ajuns la FCSB la începutul sezonului recent încheiat, în schimbul sumei de 300.000 de euro, și a evoluat pentru roș-albaștri în 39 de meciuri, reușind să înscrie 8 goluri și să le ofere colegilor 6 pase decisive, fiind unul dintre cei mai eficienți jucători ai echipei finanțate de Gigi Becali.

1,5 milioane de euro este cota de piață a lui Boldrin, conform transfermarkt.com.

”Decarul” roș-albaștrilor știe însă cine l-ar putea suplini pe brazilianul de 28 de ani. Tănase face lobby pentru fostul său coleg de la Viitorul, Dragoș Nedelcu, care este foarte aproape de a ajunge sub comanda lui Nicolae Dică.

Am jucat cu el, este foarte bun. Cred că dacă va veni îl va putea suplini pe Boldrin”, consideră Tănase.

Impresarul mi-a spus că joi Nedelcu va fi la Steaua”, a spus Becali, la Digi Sport.

Nedelcu poate evolua atât ca mijlocaș la închidere, cât și ca fundaș central. În vârstă de 20 de ani, acesta este un jucător crescut de Academia lui Gheorghe Hagi și a evoluat pentru Viitorul în 71 de partide, reușind să înscrie 3 goluri și să le ofere colegilor o pasă de gol.

1 milion de euro este cota de piață a lui Nedelcu, conform transfermarkt.com.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT