• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Înaintea derby-ului cu Dinamo, steliștii s-au pregătit alături de Kevin Levrone, fost concurent la Mr. Olympia. Acesta le-a dat sfaturi jucătorilor antrenați de Laurențiu Reghecampf și a discutat cu tehnicianul despre suplimentele pe care le folosesc jucătorii echipei. Tamaș și compania au primit cadou mai multe suplimente nutritive.

LIVE VIDEO& TEXT AICI

Levrone a venit în România pentru a-și lansa suplimentele nutritive, iar în viitor nu exclude o colaborare cu Steaua. La eveniment au luat parte toți jucătorii roș-albaștrilor, dar și staff-ul tehnic, alături de directorul sportiv al echipei, Mihai Stoica.

”Doar ce i-am cunoscut pe cei de la Steaua, sunt niște campioni și sper să câștige meciul de mâine. Voi încerca în viitor să vorbesc mai mult cu antrenorul echipei, poate vom începe o colaborare, voi încerca să-i ajut”, a spus Kevin Levrone.

Mihai Stoica abia așteaptă duelul cu ”câinii” și spune că pentru el acest meci este cel mai important din tot sezonul.

"Pentru orice component al echipei noastre, pentru orice component al echipei Dinamo, pentru orice oficial, pentru orice antrenor acesta este meciul meciurilor. Senzaţia pe care o trăieşti când câştigi un derby este depăşită doar de senzaţia pe care o ai când câştigi un campionat. Totuşi, nu sunt convins că trăirea e la fel de mare”, a declarat și Meme Stoica.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Dinamo - Steaua, din etapa a 18-a a Ligii 1, se va juca miercuri, 30 noiembrie, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Meciul poate fi vizionat GRATUIT și pe digisport.ro și pe m.digisport.ro de către abonații RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi redate ÎN TIMP REAL pe digisport.ro, precum și pe m.digisport.ro.

VIDEO cu steliștii și Levrone