• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Fost jucător atât la CFR Cluj, cât și la FCSB, în perioadă în care echipa încă purta denumirea de ”Steaua”, Dorinel Munteanu a spus că se așteaptă la un meci deschis între cele două echipe. Cu o zi înaintea partidei care va fi transmisă de Digi Sport 1, joi, de la 21:00, deținătorul recordului de selecții în echipa națională a spus că va fi o confruntare între două stiluri diferite de joc.

Ambele echipe sunt într-o formă bună. CFR are prima șansă, fiindcă joacă acasă, dar și Steaua a câștigat de multe ori la Cluj. Este un joc deschis oricărui rezultat. Sunt două stiluri de joc diferite. FCSB e o echipă care atacă, se descoperă destul de mult, iar Dan Petrescu este un antrenor cu stilul 1-0, trei puncte și s-a terminat jocul”, a declarat Dorinel Munteanu la Digi Sport Matinal.

Fostul internațional a vorbit inclusiv despre schimbarea selecționerului României. Deși a fost alături de Christoph Daum la începutul mandatului, Munteanu, fost jucător în Bundesliga, a spus acum că germanul trebuia îndepărtat.

Un antrenor e analizat după rezultate. Din păcate, am realizat calificarea, am sperat foarte mult în această calificare. Demiterea domnului Daum nu este întâmplătoare. După rezultate, trebuia demis”, a spus Dorinel Munteanu, cel care e convins că echipa națională va arăta mai bine cu Cosmin Contra antrenor:

În primul rând, vreau să-l felicit. Nu am apucat să vorbesc cu el. Sunt convins că aduce un plus de entuziasm la echipa națională. Eu sper să aibă succes și să ne califice în 2020”, a adăugat Dorinel Munteanu.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT