• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

VIDEO CFR Cluj - FCSB 0-0. Meciul din Gruia a scos la suprafață primele neînțelegerii dintre Denis Alibec și Laurențiu Reghecampf. În această dimineață, la Digi Sport Matinal, Marius Șumudică a vorbit pe seama imaginilor cu Alibec care bufnea în timp ce se îndrepta spre vestiare și spune că nu există vreun conflict. Antrenorul Astrei a povestit și episodul prin care a reușit să îl transforme pe capriciosul atacant într-unul dintre copiii lui de suflet.

Înlocuit în minutul 61 cu Harlem Gnohere, căpitanul ”roș-albaștrilor” a părăsit terenul vizibil dezamăgit, apoi, i-a întins mâna cu răceală antrenorului, după care a dărâmat cu piciorul bidoanele cu apă.

Ulterior, Denis Alibec a ales să nu mai rămână pe banca de rezerve și a plecat direct la vestiare.

”Iar încep speculațiile, Reghecampf se supără când primește replici, noi trebuie să înghițim glumele lui, dar invers îl deanjează și imediat apare și ne pune el la punct pe toți.

Nu e problema mea, spunea că schimbă că la echipa lui nu știu ce, că nu știu ce, apăreau fel și fel de experți care spuneau că Alibec la Astra dădea din mâini și că vai domnule acum ce s-a schimbat. Uite că se întâmplă și la alte echipe”, a spus Șumudică la Digi Sport Matinal.

Șumi a spus ulterior că și el a întâmpinat același tratament din partea jucătorului și a știut să o rezolve ”șmecherește”. Antrenorul Astrei a făcut un gest simplu, care s-a dovedit însă unul de milioane, și la propriu și la figurat.

”Eu nu l-am băgat un meci, cu Petrolul, a intrat mi-a dat gol, a venit să se bucure i-am luat palma și mi-am dat cu palma peste față și din momentul ăla a fost copilul meu, dar ține de șmecherie, ține de fiecare.

Lui Denis cred că îi pare rău de tot ce s-a întâmplat, cert e că pe cât e Denis de impozant, este destul de sensibil și trebuie să știi cum să te porți cu el.

Vai, ce îi făcea Alibec lui Șumudică, ce i-a făcut? Mi-a dat vreo 16 goluri, a tras echipa și a luat campionatul”, a mai declarat Șumudică.

Relația antrenor - jucător dintre Marius Șumudică și Denis Alibec este poate cea mai puternică din ultimii ani, în fotbalul românesc, revenirea atacantului la forma care i-a adus transferul la Inter, în 2009, având strânsă legătură cu felul în care a fost tratat de tehnicianul Astrei, de la venirea pe banca giurgiuvenilor. Invitat de onoare în cadrul emisiunii Digi Sport Special, Șumudică a povestit detaliat cum l-a cucerit pe fotbalist. Povestea este aici.