• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

VIDEO FC Botoșani - Astra 0-1. Formația pregătită de Marius Șumudică a bifat prima victorie într-un meci oficial din 2016 și tehnicianul giurgiuvenilor așteaptă acum verdictul Comisiei de Disciplină a FRF , după ce a fost acuzat că ar fi pariat pe mai multe meciuri din Liga 1 şi alte competiţii.

Antrenorul de 44 de ani și-a permis să glumească puțin pe această temă la finalul partidei de la Botoșani, dar a și recunoscut că a greșit. Dacă va fi găsit vinovat, antrenorul de 44 de ani riscă să primească o suspendare de durată.

"Botoșaniul e un oraș foarte foarte frumos. Sunt multe case de pariuri, dar bine că m-am lepădat. Am fost un tâmpit! Le-am zis jucătorilor mei să-și închidă toate conturile online și eu am uitat de contul meu și nu l-am închis. Acum nu mai contează, vom discuta săptămâna viitoare. Parcă ar fi mai sărac fotbalul fără Șumudică. Faceți și voi o pledoarie să nu mă suspende" a declarat antrenorul liderului din Liga 1 la conferința de presă.

Șumudică a fost audiat de Comisia de Disciplină a FRF în urmă cu câteva zile. Tehnicianul Astrei a recunoscut că a colaborat cu o casă de pariuri în urmă cu câţiva ani, dar a precizat atunci că în prezent nu mai are nicio legătură cu astfel de activităţi.