• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Antrenorul Astrei este convins că echipa lui nu mai păstrează șanse reale la titlu și că în lupta finală se bat primele trei echipe din clasament.

În direct la Digi Sport Matinal, Marius Șumudică a spus că echipa lui se va axa pe Cupa României, drept pentru care nu va face niciun compromis în dubla cu Timișoara. Cât despre parcursul echipei în play-off-ul Ligii 1, antrenorul de 46 de ani spune că ”Astra trebuie să arbitreze lupta” dată în trei pe final de sezon.

”Cred că am avut o evoluție consistentă în ultimul joc, aveam nevoie de o victorie, prin prisma faptului că veneam după patru înfrângeri consecutive.

Ne așteaptă și o dublă manșă cu Timișoara în Cupa României, pe care dorim să o câștigăm, sper acum că suntem pe drumul cel bun și să creștem în joc. Vreau să arbitrăm campionatul.

Eu cred că primele trei se bat la campionat, jucăm cu fiecare dintre ele, cine e cel mai bun să câștige, noi sperăm să ne clasăm cât mai sus, ceea ce înseamnă bani din drepturile TV, o vacanță mai lungă pentru jucători, mai puține tururi preliminarii în cupele europene”, a declarat tehnicianul.

VEZI AICI PROGRAMUL CANANELOR DIGI SPORT

Marius Șumudică a zis că Geraldo Alves va reveni cât de curând la antrenamente și că între cei doi nu există niciun fel de conflict. Același lucru l-a spus antrenorul și vizavi de Junior Moraes, a cărui situație nu este totuși clară.

”Eu nu cred că s-a întâmplat ceva la Astra timp de doi ani de zile, cu toate că au fost probleme de ordin financiar în timpul ăsta și jucătorii s-au antrenat mereu, și-au dorit, nu e vreo problemă.

Geraldo a avut o problemă la tendonul piciorului drept, risca o ruptură și nu am vrut să-l pierdem. Se putea retrage nu știu dacă doar din acest sezon ci și din carieră.

Junior Moraes a avut probleme cu genunchiul. Sper să intre la antrenamente săptămâna aceasta și să mă baez pe ei pentru meciul cu CFR Cluj.

Nu știu datele problemei vizavi de Junior Moraes, a zis că e destul de greu să continue la Astra, a zis că vrea să plece în străinătate sau la FCSB în cazul în care va fi liber de contract, nu știu clauzele, nu știu detaliile, eu sunt doar antrenorul”.