• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Dialogul de la distanţă dintre reprezentanţii FCSB şi Şumudică este departe de a fi încheiat, chiar dacă de aproape jumătate de an părţile luptă în campionate diferite. Tehnicianul lui Kayserispor a trimis mai multe ironii spre Meme, după ce acesta a lăsat să se înţeleagă faptul că titlul luat de Astra a fost conjunctural.

Dacă în ultima perioadă au fost mai multe înţepături între Şumi şi Dică, a venit rândul ca directorul sportiv al vicecampioanei să fie luat în colimator de antrenor. Acesta afirmase că doar eliminările lui West Ham pot fi socotite cu adevărat performanţe, campionatul obţinut reprezentând o sumă de întâmplări favorabile. "Îi recunosc doar două performanţe, ambele calificări în dauna lui West Ham, chiar dacă West Ham nu prea avea chef să meargă în Europa League. Cea mai mare performanţă a lui nu este câştigarea campionatului. Sunt mulţi care au reuşit asta", spusese Meme în urmă cu aproximativ o săptămână.

În direct la Digi Sport Special, Şumudică a fost chestionat pe marginea subiectului. Deşi a spus că nu vrea să îi răspundă, tehnicianul a făcut trimitere la ultimul episod controversat în care a fost implicat Meme: scandalul dintr-un club din centrul Bucureştiului.

"Dă-mi voie să nu îi răspund lui Meme, e un tip prea puternic. L-am văzut într-un local cum sărea. Se bucura ca la goluri, de aceeaşi manieră. Nu pot să îi răspund unui om atât de puternic", a spus tehnicianul.

În schimb, conflictul cu Dică pare a fi în acest moment de domeniul istoriei, Şumudică nedorind să mai intre în vreo polemică.

"Dică e un antrenor tânăr, îi doresc tot binele din lume, are tot viitorul în faţă. El nu a înţeles bine mesajul pe care i l-am trimis şi de acolo am început să avem un dialog la distanţă. Dar nu doresc să mai vorbesc pe marginea subiectului", a mai spus antrenorul lui Kayserispor.