• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Adrian Porumboiu a sărit în apărarea lui Marius Şumudică. Fostul patron al lui FC Vaslui spune că nu l-a văzut niciodată pe tehnician într-o casă de pariuri, în perioada în care actualul antrenor al Astrei Giurgiu i-a pregătit pe moldoveni.

"Chiar în ziua în care a semnat contractul, am stat la o discuţie lungă de 4-5 ore cu Şumudică. Mi-a mărturisit că s-a lepădat de patima jocurilor de noroc şi de pariuri.

Îl cred pe el, fiindcă Şumudică de orice poate fi acuzat - că e nebun, că are gura mare -, dar cea mai mare calitate a lui e că e un caracter onest. Niciodată nu te vorbeşte pe la spate, e un tip corect.

Am lucrat cu el şi dacă Şumudică spune acum că e vinovat, îl cred. Dacă spune că e nevinovat, la fel, îl cred 100%. Îl susţin şi mi se pare incorect ce se petrece acum cu Astra. Echipa are patronul în închisoare, acum a mai apărut şi problema asta cu antrenorul", a declarat Porumboiu pentru Gazeta Sporturilor.

Totuşi, fostul mare arbitru recunoaşte că a avut o problemă cu un jucător care obişnuia să parieze, în perioada în care a patronat clubul vasluian.

"Cât timp a fost la Vaslui, nu l-am văzut niciodată pe Şumudică jucând la pariuri sau cu bilete. În schimb, un jucător de la acea vreme aproape că stătea doar într-o casă de pariuri. Abia îl puteam scoate de acolo", a povestit Porumboiu.

Declaraţiile lui Adrian Porumboiu vin în contextul în care Marius Şumudică riscă să fie suspendat, după ce s-a descoperit că ar fi pariat pe mai multe meciuri din Liga 1 şi alte competiţii.