• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Marius Şumudică îşi continuă dialogul de la distanţă cu Nicolae Dică. Tehnicianul lui Kayserispor este de părere că performanţele Astrei şi FCSB-ului, ambele calificate în primăvara europeană (sezonul 2016-2017, respectiv 2017-2018), nu pot fi comparate.

Invitat în studioul Fotbal Club, Dică a discutat despre conflictul pe care îl are cu fostul antrenor al Astrei. Actualul tehnician al roş-albaştrilor a explicat că nu are niciun interes să întreţină acest diferend, însă a avut câteva opinii care l-au deranjat pe Şumi.

"Eu îmi văd de cariera mea, de treaba mea, am alte lucruri mai importante de făcut decât să-i răspund lui Şumudică. Dacă aceasta este părerea dânsului şi aşa consideră dânsul că poate să jignească orice antrenor .... Eu ştiu ce declar, sunt cu capul pe umeri, întotdeauna voi răspunde la ceea ce mă deranjează", a spus Dică la ”Fotbal Club”.

Actualul antrenor al lui Kayserispor nu a digerat prea bine spusele lui Dică şi s-a lansat într-un atac dur. Şumudică a invocat din nou cele două eliminări ale lui West Ham şi adversarii mult mai puternici întâlniţi anul trecut în Europa League. De partea cealaltă, FCSB a avut parte de concurenţă extrem de modestă, astfel că o calificare en fanfare era previzibilă.

"Să ai o asemenea grupă în cupele europene, nici Vali Argăseală nu ar fi ales echipele acelea. Ar fi avut bun simț și mai scotea și una mai bună. Ar fi fost culmea să nu se califice.

Noi am scos de două ori pe West Ham, iar ce vreau să-i transmit acum lui Dică sunt următoarele: după calificarea matematică în primavară a spus că au mai spus unii că în afara lor nu se vor mai califica alții în primavară europeană, că doar ei au făcut treaba asta.

Diferența e că noi am câștigat la Londra cu 60.000 de spectatori contra unui club cu buget de 200 de milioane. La Astra, eu am luat de la Concordia totul gratis, șase jucători. Ei au luat de la ultimele două campioane tot ce e mai bun", a spus Marius Șumudică la Radio Sport 1.

PROGRAMUL CANALELOR DIGISPORT