• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

"Steaua e cea mai puternică echipă din România, singura care vrea să investească în momentul de față și care își dorește să se califice în Champions League. Fiecare jucător din Liga 1, cred, că își dorește să joace la Steaua", este declarația recentă făcută de Gabi Enache, care nu i-a picat deloc bine lui Marius Șumudică.

Antrenorul Astrei nu mai vrea să audă de Enache și îl atacă dur pe acesta, după ce mijlocașul a declarat că vrea să joace la Steaua, deoarece este singurul club care își dorește cu adevărat performanță în România.

"Dacă tu spui că singurul club profesionist din țară este Steaua București, atunci este o problemă, dar trebuie să-ți asumi fiecare declarație. A greșit un pic și a fost exuberant în ceea ce a declarat. Din punctul meu de vedere, ca antrenor, va fi cam greu ca Enache să mai joace cu Șumudică antrenor", a spus tehnicianul Astrei.

"L-am respectat tot timpul pe Enache, îl respect în continuare. El este un jucător pe care m-am bazat, care a dat 100% pentru echipă. Dar dacă tu declari, când ești sub contract cu un club, că îți doresti să ajungi la alt club, cu care eu mă bat, va fi destul de greu să mai faci parte din planurile mele", a fost mesajul direct al antrenorului pentru Enache.