• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

VIDEO CFR - Astra 3-2. Campioana a rămas fără victorie în play-off și poate pierde contactul cu primele locuri, ocupate de Steaua și Viitorul.

Meciul a fost unul tensionat, Marius Șumudică fiind eliminat, la o fază la care Constantin Budescu putea și el ajunge la vestiare, tot pentru injurii, dar a fost iertat de Sebastian Colțescu.

”Arbitrajul nu a influențat rezultatul, dar au fost ciupeli. Nu mi s-a părut normal să dea doar 3 minute de prelungiri, a intrat mașinuța pe teren cu viteza întâi, avea cărămida sub accelerație. Dau un sfat celor de la CCA: să nu mai fie delegat Colțescu la meciurile Astrei, s-a creat o presiune după meciul cu Steaua și sunt decizii discutabile.

M-a eliminat fără să mă avertizeze, nu mi-a zis nimic. A venit și m-a dat afară. Am protestat că nu mi-a lăsat legea avantajului. Nu l-am jignit, eram în spațiul tehnic. Nu mi-a zis nimic. Și-a făcut meciul mai ușor. Nu știu ce poate scrie în foaie.

La accidentarea lui Lung, arbitrul fluieră, îi faci comoție si nu îi dai galben. Nouă ne-a dat 8 galbene. M-am uitat la ochii lor, zici că aveau hepatită. O să iasă domnul Miriuță și o să zică că ia Steaua campionatul. CFR a câștigat însă pe merit, dar împinsă un pic”, a comentat Șumudică, la finalul meciului.

După partida din Gruia, Astra rămâne cu doar 23 de puncte și Steaua se poate depărta la 7 puncte, dacă se va impune în fața Viitorului, echipă cu care se află la egalitate de puncte, în fruntea clasamentului.

Viitorul - Steaua e sâmbătă, de la 20:30, în direct la Digi Sport 1. Fazele VIDEO sunt în timp real pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro.