• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

VIDEO CFR Cluj - Astra Giurgiu 3-2. Antrenorul campioane en titre, Marius Şumudică, este primul antrenor trimis în tribună după ce a început play-off-ul. La finalul meciului, "principalul" Astrei a acuzat maniera diferită a arbitrului Sebastian Colţescu de a lua decizii în faze similare. Jucătorii echipei din Giurgiu au luat 6 cartonaşe galbene, iar cei de la CFR doar două.

"În momentul în care arbitrul fluieră să oprească jocul şi după aceea şutezi şi faci comoţie jucătorului, că e la spital acum, comoţionat, nu trebuia să dea cartonaş galben?

Păi, nouă ne-a dat 8 galbene, ne-a îngălbenit... Săracii, i-am văzut acum sub ochi, au hepatită toţi! Dar asta este, nu mai contează!", a declarat Şumudică.

De la Astra, cartonaşe galbene au luat Budescu, Lovin, Junior Morais, Fabricio, Alexandru Stan şi Seto, în timp ce de la CFR au fost avertizaţi Lopes şi Deac.

"N-au fost probleme flagrante de arbitraj, nu a dezavantajat vreo echipă să influenţeze arbitrajul. Mici ciupeli, dar suficiente cât să împingă una dintre echipe şi nu mi s-a părut normal să prelungească doar 3 minute repriza a doua.

A intrat maşinuţa pe teren, s-a plimbat pe acolo, cu vizea întâi, desigur, că avea cărămida sub acceleraţie. Deci din punctul ăsta de vedere trebuia să se joace mai mult", a mai declarat Şumi.

VEZI PROGRAMUL DIN ACEST WEEKEND AL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT

Faza eliminării a fost povestită chiar de antrenor: "M-a eliminat degeaba. N-am înjurat, n-am făcut decât să protestez. Nu mi-a atras atenţia, a venit la mine şi de prima oară m-a trimis în tribună. Nu mi-a lăsat o fază la care aveam avantaj.

L-am întrebat de ce a făcut asta şi a venit şi m-a dat afară. Am văzut şi eu meciuri în Anglia, vin arbitrii şi discută cu antrenorii... La mine a făcut sprint 20 de metri şi direct în tribună.

Nu-i normal din moment ce nu te jignesc, nu ies din spaţiul tehnic şi nu fac nimic. Păi, stai, mă, frate, mă! ... A vrut să-şi facă meciul mai uşor, probabil, domnul Colţescu.

Acum am fost în cabină, i-am felicitat, am dat mâna cu dânşii, le-am urat baftă în continuare. Asta este! Mi-am cerut scuze dacă i-am deranjat cu ceva, dar nu ştiu ce poate să scrie în foaie"