• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)

  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO Viitorul - Craiova. Înaintea duelului de la Ovidiu, Cristian Bivolaru a anunțat că există oferte pentru Florinel Coman, dar și că mai mulți scouteri se află la partidă pentru a urmări jucători formați de Gică Hagi.

"Dorințe legate de Florinel Coman s-au tot exprimat. De la începutul sezonului trecut cluburi mari sau mici se tot interesează de el. Sunt și azi scouteri veniți pentru mai mulți jucători. Vom vedea! În funcție de oferta care ne va fi făcută, vom analiza.

Noi suntem un club formator de jucători, cum a spus și Gică Hagi. Dacă vor fi oferte bune, jucătorii vor pleca, la fel cum a fost și în cazul lui Benzar și al lui Nedelcu", a spus președintele Viitorului, pentru Digi Sport.

Gigi Becali e hotărât să plătească două milioane de euro pentru atancantul de 19 ani și să ofere și un procent dintr-un eventual transfer al acestuia. Totuși, Viitorul are o ofertă și de la Benfica, una care ar putea ajunge până la 3 milioane de euro.

FC Viitorul s-a despărţit vara aceasta de Vlad Morar, Florin Purece, Neluţ Roşu, Gabriel Iancu, Romario Benzar şi Dragoş Nedelcu. Hagi are o ofertă și pentru Cristi Ganea, din Germania, de la Freiburg. Nemții sunt dispuși să plătească 1,5 milioane de euro pentru fundașul stânga de 25 de ani.