• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Galeria lui Dinamo nu mai are răbdare cu Ionuț Negoiță, iar situația a devenit una explozivă. Ultrașii au pătruns în baza roș-albilor, iar Poliția a fost chemată pentru a calma spiritele. În cadrul emisiunii Digi Sport Matinal, Giani Kiriță a spus că îi înțelege pe fanii care au fost la baza de pregătire a dinamoviștilor pentru a le cere socoteală. ”Eu am spus-o că acești suporteri o să reziste, dar paharul s-a umplut. Asta se întâmplă când clubul este conduși de neprofesioniști”, a spus fostul fotbalist.

Kiriță a mai apreciat că Ionuț Negoiță a greșit atunci când și-a ales echipa alături de care să conducă echipa din Șoseaua Ștefan cel Mare. ”Eu nu am cum să fiu în locul lui Negoiță. Venind la Dinamo s-a înconjurat de oameni neprofesioniști. S-a înconjurat de câțeluși, care zic, da să trăiți, da, ordinați, da. Când ți s-a zis să fii profesionist că Dinamo e Dinamo, ce ai făcut? Nu vorbesc de acești cățeluși acum”, a mai zis acesta.

Fostul fotbalist spune că s-ar implica la Dinamo, la preluarea clubului de un alt patron, ba chiar să întrețină relația cu suporterii. ”Nu e mare deloc suma, ar trebui să facem niște demersuri, și eu m-aș implica la acest club să fie preluat de cineva care știe ce se vrea de la Dinamo, ce poate și ce reprezintă. Mi-aș dori, nu cred că sunt doar două milioane în joc, cred că sunt mai mulți bani în joc. M-aș implica 100%, aș merge cu suporterii peste tot. Gestul lor e de-a le cere explicații, jucătorii au greșit foarte grav. Suporterul vine după tine în frig, în ploaie, normal că vine peste tine”.

În încheiere, Giani Kiriță a spus că singurul om care ar putea să o salveze pe Dinamo la ora actuală ar fi chiar fostul patron, Cristi Borcea. ”Când nu ai rezultate, te duci să petreci, normal că se pun tunurile pe tine. Nu e o mână de fier la clubul Dinamo, dacă nu e nimeni care să zică nu treci peste mine. Singurul om ar fi Borcea, dar nu știu dacă poate veni acum. Cristi ar fi singura soluție pentru Dinamo”, a încheiat Kiriță la Digi Sport Matinal.