• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

UPDATE Ora 23:45: VIDEO FCSB - Voluntari 2-1. Denis Alibec a fost trimis pe teren de antrenorul Nicolae Dică la pauza meciului cu Voluntari, în locul lui Gnohere. Șeptarul roș-albaștrilor a preluat imediat și banderola din partea lui Pintilii, care a purtat-o în prima parte, cât timp căpitanul de drept a stat pe bancă.

La finalul partidei, Alibec a precizat că tricoul primit din partea copilului nu a fost un cadou, ci i-a fost înmânat pentru a-i oferi puștiului o semnătură pe o amintire "cu greutate" din perioada în care atacantul României juca pentru Internazionale Milano. Cu siguranță, tricoul din sezonul 2010-2011 va ocupa un loc important în colecția tânărului fan al căpitanului de la FCSB.

"Mi l-a dat un copil să-l semnez și chiar m-am bucurat că am văzut că îl are cineva", a spus Denis Alibec, la finalul meciului.


FCSB - Voluntari. Revenit după o accidentare care l-a făcut să rateze o mare parte din perioada de pregătire, Denis Alibec este doar rezervă în primul meci al noului sezon în care FCSB întâlnește FC Voluntari. Înaintea jocului, jucătorul de 26 de ani a avut parte de o surpriză extrem de plăcută. Un fan al roș-albaștrilor l-a chemat pe atacant lângă tribună și i-a oferit un cadou special.

Alibec a primit de la un copil, care era însoțit de tatăl său, tricoul cu numărul 31 pe care căpitanul roș-albaștrilor l-a îmbrăcat la Inter. Atacantul a a fost extrem de încântat de cadoul primit și le-a mulțumit celor doi. După ce a dat autografe, Alibec s-a așezat pe banca de rezerve, alături de ceilalți colegi, care i-au cerut tricoul pentru a-l studia.

VIDEO cu Alibec și tricoul de la Inter

Alibec a fost cumpărat de Inter în 2009 și a evoluat mai mult pentru Inter Primavera. După ce a terminat junioratul, atacantul a fost împrumutat la mai multe cluburi. A fost luat la prima echipă a formației din Milano de Jose Mourinho și a evoluat în două partide din Serie A sub comanda lui Rafael Benitez, în sezonul 2010-2011, iar în alte 5 jocuri a fost pe bancă. În 2014, a fost cumpărat de Astra, de unde în iarnă a ajuns la FCSB.

Atacantul nu este refăcut sută la sută din punct de vedere fizic și nu este forțat de Nicolae Dică, dar cel mai probabil va intra câteva minute în repriza secundă. Staff-ul roș-albaștrilor vrea să-l aibă sută la sută pentru turul partidei cu Viktoria Plzen, din turul 3 al Champions League, care se va juca pe 25 iulie la București. Fanii prezenți la stadion au profitat de faptul că Alibec este rezervă și l-au solicitat pe acesta pentru autografe și fotografii.

VIDEO

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT