• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

FCSB se pregătește pentru Champions League în Slovacia. Aflați în cantonament de 9 zile, perioadă în care au tras din greu la antrenamente, jucătorii vicecampioanei au primit liber în această după amiază. Aceștia au profitat de timpul liber pentru a se relaxa, urmând ca luni dimineață să reia antrenamentele.

Până acum Nicolae Dică a programat câte două ședințe de pregătire pe zi. Tehnicianul de 37 de ani a pus accentul mai mult pe pregătirea fizică, Budescu și compania fiind luați în primire de preparatorul fizic, Marian Lupu. Dică speră ca în acest cantonament să-i aducă pe jucători la un nivel fizic destul de ridicat, urmând ca în cel de-al doilea să pună accentul mai mult pe partea tactică.

În altă ordine de idei, este foarte posibil ca FCSB să nu susțină nicio partidă de pregătire în stagiul din Slovacia. Deși inițial și-ar fi dorit să dispute o partidă amicală, în penultima zi a cantonamentului, Dică pare să fi renunțat la idee, pentru a se concentra mai mult pe pregătirea fizică.

Roș-albaștrii vor reveni în țară pe 22 iunie. După o pauză de 3 zile, noul tehnician își va duce jucătorii în cel de-al doilea cantonament al pauzei competiționale, care va avea loc în perioada 25 iunie - 6 iulie.

Acesta se va desfășura în Olanda, la Apeldoorn, tot unde au fost și anul trecut. În cel de-al doilea stagiu de pregătire, Alibec&co vor disputa 4 jocuri amicale, adversarii urmând a fi stabiliți în perioada imediat următoare.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT