• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (luni, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (luni, 20:45, Digi Sport 1)

Dinamo nu a încheiat încă actualul sezon, urmând să joace finala Cupei Ligii, cu ACS Poli Timişoara, sâmbătă, de la ora 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, dar Cosmin Contra e deja cu gândul la următoarea stagiune, mai ales după ce şi-a prelungit contractul cu formaţia din Ştefan cel Mare.

Directorul sportiv al alb-roşiilor, Ionel Dănciulescu, a dezvăluit că "Guriţă" pregăteşte surprize în formula din sezonul viitor, una dintre ele avându-l în prim plan pe tânărul Alin Dudea.

"După pregătiri o să vedeţi poziţia lui Dudea şi o să vedeţi că o să fie ceva interesant. Cosmin Contra încearcă ceva interesant", a spus Dănciulescu, la emisiunea "Fotbal Club", de la Digi Sport.

De asemenea, oficialul dinamovist este convins că şi Andrei Târcoveanu, care va împlini 20 de ani peste doar câteva zile, poate fi o revelaţie în următoarea stagiune.

Dudea (19 ani) a evoluat în 4 meciuri în Liga 1 în acest sezon, fără a marca vreun gol. Mijlocaşul a jucat de alte trei ori în Cupa României şi Cupa Ligii, de asemenea fără a reuşi să înscrie.

Dănciulescu a vorbit şi despre negocierile cu Jaime Penedo şi Jose Romera, ale căror contracte se încheie la finalul acestui sezon.

"După finală, de luni, vom începe să discutăm cu jucătorii. Nu am avut nicio discuţie, e mult mai important acest meci. De luni, marţi, se pot regla multe. Nu sunt foarte mulţi jucători care îşi termină contractul.

Nu se discută personal cu jucătorii, se discută în anumite momente cu agenţii lor. Nu vrem să deranjăm atmosfera la echipă, vrem ca ei să fie concentraţi doar pe meciul de sâmbătă, care e foarte important pentru Dinamo.

Şi Penedo, şi Romera sunt jucători care au dat satisfacţie. Nu cred că trebuie să-şi facă probleme că nu vor rămâne la Dinamo", a precizat Dănciulescu.