• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Florin Talpan continuă războiul pe toate fronturile. În conflict de câţiva ani cu Gigi Becali, juristul CSA Steaua şi-a atacat dur şi unii dintre superiorii de la Ministerul Apărării Naţionale, despre care susţine că i-au pus beţe în roate în procesul cu Becali, de recuperare a mărcii Steaua. Talpan a făcut chiar o somaţie publică împotriva comandantului interimar al CSA Steaua, Cristian Petrea, la "Digi Sport Matinal".

"Nu am avut niciun sprijin, toate apărările au fost formulate de mine. Sunt singurul jurist al CSA Steaua din 2003 încoace, toate demersurile juridice au fost făcute de către mine. Vreau să-l somez public pe comandantul Petrea să semneze somaţia către LPF şi FRF, el împiedică punerea în aplicare a hotărârii Curţii de Apel. Îl somez pe ministrul apărării că acest comandant al CSA Steaua se opune punerii în aplicare a deciziei şi săvârşeşte infracţiunea de abuz în serviciu. Petrea doar aduce prejudicii. Sunt foarte grave lucrurile, eu nu am niciun sprijin. Eu am câştigat procesul în decembrie şi el nu vrea să semneze aceste notificări?", a declarat Talpan.

Juristul CSA Steaua susţine că Armata i-a interzis proiectul reînfiinţării secţiei de fotbal a clubului din 2015 încoace. CSA Steaua a anunţat în decembrie că se va înscrie din vara viitoare, în liga a patra.

Victor Piţurcă, Tudorel Stoica şi Marius Lăcătuş vin mâine, miercuri, 18 ianuarie, în studioul emisiunii Fotbal Club (ora 18:00, în direct la Digi Sport 1).

"Nu au vrut să mă lase să înfiinţez echipa de fotbal. Din 2015 am vrut să înscriu echipa de fotbal. Am făcut toate documentele juridice, aveam şi echipă, pentru că Gheorghe Pena mi-a zis că îmi dă toţi jucătorii de la echipa lui gratuit, numai să înscriu echipa. Trebuia să fim în liga a doua cel puţin acum. Locul nostru e în liga 1, pentru că echipa lui Becali s-a afiliat la FRF ilegal", a mai spus Florin Talpan.

Juristul a fost ironizat însă, tot la "Digi Sport Matinal", de Ilie Năstase.

"Ce-a făcut colonelul din 2003 încoace, a dormit? Dacă mă respectaţi nu vă luaţi de Steaua. De ce aţi continuat să faceţi cu Becali contracte dacă nu era în regulă? Faceţi un cimitir Ghencea 2 acolo şi faceţi bani. Ce faceţi cu sigla dacă o luaţi? Să fiţi fericit cu sigla aia, să îi speriaţi pe inamici", l-a atacat Năstase pe Talpan, care a răspuns: "Eu mi-am început această muncă din 2004. Am făcut n memorii către cei de la MApN, de ce nu au luat măsuri pentru a mă sprijini? Erau lucruri grave. Anul trecut am fost la MApN şi m-au dat afară cu Poliţia Militară. Au chemat să mă scoata şi apoi să mă verifice dacă am telefon în geantă, ca să îi înregistrez".

Toate partidele din Liga 1 sunt ÎN DIRECT la Digi Sport.

VEZI AICI PROGRAMUL TRANSMISIILOR