• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

VIDEO Dinamo Steaua 3-1. Gabi Tamaș le-a făcut cadou adversarilor în această seară golul cu numărul 3 după o neînțelegere în defensivă cu Florin Niță. Apărătorul spune că vina i-a aparținut în totalitate.

”Când câștigăm, câștigăm cu toții, iar când pierdem, pierdem cu toții. Nu a fost o seară bună a Stelei, putem spune, am primit trei goluri, este puțin cam mult să primești trei goluri”, a fost prima reacție a fotbalistului.

AICI AI PROGRAMUL TV AL CANALELOR DIGI SPORT

În minutul 58, gazdele au aruncat o minge spre careul steliştilor, acolo unde prim-planul era ţinut de fundaşul de 33 de ani şi de portarul Niţă. Totuşi, Tamaş a încercat să protejeze mingea prea departe de portarul său şi de acest lucru a profitat Adam Nemec. ”Cred că trebuia să mă uit la portar și să degajez mingea, este vina mea, dar cu toții pierdem, asta este. Am dominat meciul pe început de partidă, puteam să înscriem și al doilea gol, dar nu s-a întâmplat prin centrarea lui Popa, altul era meciul”, a mai punctat Tamaș, care a explicat problemele cu care se confruntă ”roș-albaștrii”: ”Este o pasă proastă, dar să nu uităm că suntem pee primul loc, este ca și cum am pierde campionatul acest derby. Trebuie să ne gândim la următorul meci”.

VIDEO CU GREȘEALA COMISĂ DE TAMAȘ: 

Fost jucător la Dinamo, Tamaș nu crede că echipa din Ștefan cel Mare are șanse la titlu: ”Nu știu pe ce loc este Dinamo, poate să prindă play-off-ul, nu să ia titlul. Când va fi pe podium atunci să vorbească de titlu”, a spus Tamaș, neimpresionat de coregrafia ”câinilor”: ”Nu m-a impresionat. Când venea toată galeria Stelei la stadion atunci eram impresionat. Am văzut că au venit și în seara asta, nu la fel de mulți”. 

VIDEO CU DECLARAȚIILE FOTBALISTULUI: