• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Gabriel Tamaș este regretat în vestiarul FCSB. Fundașul de 33 de ani s-a despărțit la finalul acestui sezon de echipa finanțată de Gigi Becali. Deşi mai avea un an de contract cu roş-albaştrii, cele două părţi au ajuns la un acord privind o despărţire amiabilă.

Chiar dacă a avut numeroase ieșiri, Tamaș era respectat de colegii săi din vestiar, fiind unul dintre jucătorii cu cea mai mare experiență din lotul FCSB. Aceștia chiar l-au salvat în iarnă, când patronul a dorit să-i rezilieze contractul, jucătorii fiind puși să voteze dacă-și doresc ca fundașul să mai rămână la echipă.

Deși a jucat cu el doar 6 luni, Harlem Gnohere regretă plecarea lui Tamaș de la echipă. Atacantul a postat un mesaj pe contul său de Instagram în care a ținut să-i mulțumească fundașului.

”Mulțumesc, Tamaș, pentru tot ajutorul pe care mi l-ai acordat în timpul petrecut împreună. Ești mai mult decât un amic”, a scris Gnohere pe Instagram.

Deși Becali anunțase că nu va renunța la jucător, dar că-i va schimba clauzele din contract, venirea lui Dică pe banca FCSB i-a fost fatală lui Tamaș. Viitorul tehnician al roș-albaștrilor era secundul lui Mirel Rădoi în momentul în care acesta a fost dat afară pentru că nu s-a prezentat la reunirea echipei pentru a pleca la un meci.

Tamaș a ajuns la FCSB în vara lui 2015, de la Watford, dar după numai jumătate de an a fost exclus din lot de către antrenorul de atunci al roș-albaștrilor, Mirel Rădoi. Fundașul a revenit la echipă, la începutul lui 2016, după jumătate de sezon petrecută la Cardiff.

În 72 de meciuri a evoluat Tamaș pentru FCSB, în toate competițiile, reușind să marcheze două goluri și să le ofere colegilor 6 pase de gol.

550.000 de euro este cota de piață a lui Tamaș, conform transfermarkt.com

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT