• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Steaua a perfectat două transferuri în această pauză competiţională, dar Laurenţiu Reghecampf a anunţat că urmează şi alte mutări importante. După Bourceanu şi Pintilii, care au revenit la campioana României, un alt fost jucător al roş-albaştrilor e dorit înapoi. Este vorba despre Cristi Tănase (28 de ani).

Aflat sub contract cu Tianjin Teda (China), mijlocaşul plecat în vară de la Steaua se află pe lista jucătorilor doriţi de Laurenţiu Reghecampf. 

"Dacă ar fi să aleg un jucător pe care să-l iau la Steaua acela ar fi Cristi Tănase. Mi-ar fi de mare ajutor", a declarat antrenorul Stelei în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor. În afară de Tănase, Reghe şi-ar mai dori un jucător de creaţie la campioana României. Este vorba despre Constantin Budescu, pentru care roş-albaştrii au negociat cu Astra în această iarnă. Discuţiile s-au sistat după ce Gigi Becali a oferit 1,1 milioane de euro pentru mijlocaş, iar Ioan Niculae a cerut două milioane de euro. 

"Budescu este unul dintre cei mai buni jucători din România. A avut evoluții foarte bune anul trecut atât la Astra, cât și la națională. Mie îmi plac jucătorii inteligenți, sclipitori, chiar dacă sunt și capricioși. Așa sunt toți jucătorii de valoare. Deci da, îmi place Budescu", a mai spus Reghe, pentru sursa citată.

1,2 milioane de euro e cota de piaţă a lui Tănase

10 meciuri a bifat Tănase pentru Tianjin Teda, reuşind două goluri şi un assist

1 milion de euro a plătit Tianjin Teda pentru Cristi Tănase