• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

FCSB a făcut un nou pas greşit în lupta pentru titlu, remizând acasă cu Astra, scor 1-1. Mai mult decât atât, roş-albaştrii au motive de îngrijorare şi din cauza accidentărilor, în perspectiva "dublei" cu Sporting Lisabona din play-off-ul Ligii Campionilor.

Filipe Teixeira, decizia în duelurile cu Viktoria Plzen, a ieşit după doar 10 minute, în urma unor probleme la gleznă, iar Mihai Bălaşa a fost schimbat la pauză.

VIDEO: Momentul accidentării lui Bălaşa

La finalul partidei de pe Arena Naţională, antrenorul vicecampioanei, Nicolae Dică, a spus că aşteaptă verdictul medicilor pentru a afla dacă cei doi vor putea fi folosiţi contra portughezilor, marţi.

"Mâine vom şti 100% ce accidentări au Bălaşa şi Teixeira. Acesta e de fapt ghinionul din această seară, nu că nu am reuşit să câştigăm. Vom vedea exact duminică dacă pot fi recuperaţi pentru turul cu Sporting. Noi sperăm să îi avem pe teren", a spus Dică.

Totuşi, Teixeira are şanse minime să evolueze contra lui Sporting. Portughezul a venit la autocar în cârje şi având un bandaj pe glezna stângă. Din primele informaţii, a suferit o entorsă.