• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Jucătorii FCSB se bucură în aceste zile de un program mai lejer din partea lui Nicolae Dică. Aceștia se pregătesc cu zâmbetul pe buze, iar Filipe Teixeira dovedește și la ședințele de pregătire că este unul dintre cei mai în formă fotbaliști din lotul lui Dică. Acesta și-a impresionat colegii cu o execuție superbă, în sala de antrenament.

În absența lui Budescu, convocat la lotul echipei naționale, cel responsabil cu execuțiile spectaculoase la antrenamente a rămas Teixeira. Portughezeul a făcut un pariu cu colegii săi că va reuși să bage mingea într-un coș de gunoi, aflat în sala de forță, de lângă aparatele la care lucrau.

Mijlocașul de 37 de ani a avut nevoie de o singură încercare pentru a reuși. Acesta a șutat printre aparatele aflate în sala de forță reușind să pună mingea exact în coșul de gunoi. După această execuție, colegii săi au izbucnit în urale.

În altă ordine de idei, în acest moment, Dică are la dispoziție doar 17 jucători din lotul de 28 al primei echipei. 10 sunt convocați la echipele naționale, în timp ce Romario Benzar este accidentat.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT