• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

UPDATE Ora 16:30. Lucian Sânmărtean (37 de ani) a semnat cu FC Voluntari un contarct până la finalul sezonului. Anunțul a fost făcut pe contul oficial de facebook al grupării ilfovene.

”Fotbal Club Voluntari anunță că a ajuns la un acord cu Lucian Sănmărtean, iar acesta a semnat un contract valabil până la finalul sezonului!”, se arată în anunțul celor de la Voluntari.

Și Sânmărtean a confirmat semnarea contractului

”Începând de astăzi, îmi voi continua cariera alături de FC Voluntari, noua mea echipă”, a spus mijlocașul.


Clubul nostru îi urează “bun venit” și îi dorește să aibă partă de cât mai multe succese în tricoul alb-vișiniu!

Lucian Sânmărtean şi FC Voluntari au ajuns în sfârşit la un acord. Mijlocaşul va semna astăzi cu ilfovenii şi ar putea fi folosit chiar în partida următoare.

La 37 de ani, Lucian Sânmărtean este pe punctul de a reveni in Liga 1. Chiar dacă în vară a fost la un pas de a-şi anunţa retragerea, mijlocaşul s-a răzgândit şi este în discuţii avansate cu FC Voluntari. Ar fi al 5-lea club din România pentru care ar evolua, după Gloria Bistriţa, Vaslui, Steaua şi Pandurii.

Fostul internaţional e la echipa lui Niculescu de ceva timp, dar a evitat să îşi pună semnătura pe contract, aşteptând o ofertă mai bună din punct de vedere financiar, din străinătate. Aceasta nu a venit şi, de azi, el va fi fotbalistul Voluntariului.

"Sânmărtean e deja la echipă, se antrenează cu noi, iar astăzi va semna contractul până la finalul sezonului, cu opţiune de prelungire. Dacă ne era teamă de vârsta lui, nu-l doream atât de mult. Vă garantez că nu e bătrân. La noi au venit în fiecare an doi-trei jucători cu experienţă şi am dovedit că nu ne-am înşelat. E posibil să fie titular la Mediaş, se antrenează de două luni cu noi, depinde doar de Claudiu Niculescu", a spus Leasă, directorul general de la Voluntari, pentru ProSport.

Sânmărtean poate debuta pentru deţinătoarea Cupei chiar în acest weekend, la Mediaş. Gaz Metan - Voluntari se joacă duminică, de la ora 18:00, în direct pe Digi Sport 1.