• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Tha'er Bawab a ajuns sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf, în cantonamentul din Turcia, după ce a semnat cu Steaua un contract întins pe 2 ani. Totuşi, situaţia putea fi alta, ţinând cont că jucătorul a fost propus la Dinamo, înainte de a ajunge la gruparea campioană.

"Câinii roşii" l-au refuzat însă pe iordanianul de 30 de ani, motivul fiind că acesta nu s-ar plia pe jocul propus pe Mircea Rednic. Bawab se poate răzbuna însă în acest sezon: va juca de 4 ori împotriva lui Dinamo, echipa din România împotriva căreia a marcat cele mai multe goluri (5).

Bawab a venit la Steaua din postura de jucător liber de contract şi a renunţat chiar la două salarii pe care le mai avea de încasat de la CS U Craiova (aproximativ 25.000 de euro), pentru a-şi rezilia înţelegerea cu oltenii. La gruparea "roş-albastră", acesta va câştiga 10.000 de euro pe lună.

Atacantul care a mai trecut pe la Gaz Metan Mediaş a susţinut duminică primul antrenament la Steaua şi Reghecampf e mulţumit de condiţia fizică a acestuia: Bawab va debuta chiar în primul amical al iernii, care va avea loc marţi, contra lui Young Boys Berna, şi tehnicianul plănuieşte să îl folosească minimum 20 de minute.