• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

VIDEO Concordia Chiajna - ACS Poli Timișoara 0-1. La fix o lună de la salvarea de la retrogradare, în urma returului cu UTA Bătrâna Doamnă, ACS Poli Timişoara a câştigat duelul cu una dintre rivalele din sezonul trecut, scor 1-0 pe terenul Concordiei Chiajna.

Bănăţenii nu mai vor să treacă prin emoţiile din sezonul trecut. La Chiajna au început un nou drum, care speră să-i ducă în play-off la finalul sezonului regulat.

"Cred, cred și cred - spun a treia oară - că, dacă avem liniște, putem face o echipă bună", a spus antrenorul bănățenilor, Ionuț Popa.

"Dacă ne ajută Dumnezeu să prindem play-off-ul, foarte bine. Dacă nu, cât mai sus", a spus și Marian Bîrnoi, autorul golului victoriei timișorene.

"Ne-am dorit să începem cu dreptul, să demonstrăm că avem un alt cuvânt de spus în sezonul ăsta. Eu zic să nu ne hazardăm. Să vedem următoarele meciuri, sperăm să creștem de la meci la meci, iar dacă o vom face mai bine decât am jucat azi, eu cred că vom prinde play-off-ul", a declarat și Gabriel Cînu, fundașul central de la Timișoara, accidentat în prima repriză și schimbat la pauză.

"Ne-am propus clasarea în primele 10 echipe. Dacă va fi să ajungem în play-off, va fi totul ok. Dacă nu va fi, sperăm să ne clasăm într-unul din aceste locuri", a spus Adrian Neaga, managerul sportiv de la ACS Poli Timișoara.

ACS Poli Timişoara se află la al treilea sezon consecutiv în Liga 1. La finalul primului dintre ele a retrogradat, dar a fost reprimită pe prima scenă după ce Rapid (promovată după stagiunea 2015-2016) a falimentat și locul său s-a eliberat.