• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

VIDEO Concordia Chiajna - ACS Poli Timișoara 0-1. Finalista ultimei ediții a Cupei Ligii, ACS Poli Timișoara, are în continuare conturile blocate de ANAF, dar din punct de vedere sportiv se descurcă excelent și a început cu dreptul noul sezon din Liga 1, cu 1-0 pe terenul Concordiei Chiajna. Bănățenii sunt hotărâți să protesteze față de situația pe care o traversează.

Antrenorul Ionuț Popa a anunțat un protest inedit din partea bănățenilor. Tehnicianul a precizat că el și jucătorii lui vor renunța marți la antrenament și vor merge în fața sediului ANAF, în încercarea de a-i convinge pe cei responsabili din partea Agenției să ia în calcul ridicarea popririi puse în luna februarie pe conturile clubului.

Popa a precizat că la acțiune ar putea lua parte și suporterii.

"Am să vorbesc cu echipa, am să vorbesc și cu conducerea. Cred că marți toată echipa va renunța la antrenament și va merge la ANAF, să vedem care e situația, dacă cei de la ANAF își iau salariile lună de lună și salarii bune, cred. Noi din februarie nu am luat și nu merităm un salariu?

Dacă nu, înseamnă că orașul nu mai vrea echipă, că ANAF-ul e făcut din oameni care nu iubesc fotbalul și așa mai departe. Poate vom merge și cu suporterii. Ne vom revolta într-un fel", a spus Ionuț Popa, la finalul meciului Concordia Chiajna - ACS Poli Timișoara 0-1.