• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO Voluntari - Viitorul 0-0. Echipa lui Gică Hagi a încheiat seria de cinci victorii în Liga 1, la capătul unui meci în care campioana en-titre a jucat în ultimul sfert de oră cu un om în minus, după eliminarea lui Ţucudean.

Bogdan Ţîru a acuzat lumina nocturnei de la Voluntari, explicând că din acea cauză a primit şi un cartonaş galben.

"A fost prima oară când am jucat în nocturnă pe acest stadion. M-a dezorientat lumina şi din această cauză am luat galbenul. Am pus mâna la ochi să nu văd lumina şi el s-a lovit de cotul meu. Am luat un galben uşor.

E un rezultat bun. Nu am prestat un joc forte bun, dar important e că nu am pierdut şi nu am luat gol. Suntem pe o pantă bună. Tot timpul duelurile cu ei au fost echilibrate, s-au marcat puţine goluri", a comentat Ţîru.

Hagi nu i-a găsit însă o scuză jucătorului său: "Să fie sănătos. Trebuia să ţină mingea jos. Nu e o scuză. În viaţă lucrurile depind de tine", a spus Hagi, în conferinţa de presă.

George Găman a anulat un gol înscris de gazde, după un duel între Ţîru şi Balaur. "Am fost împins. Asta am simţit. Am vrut să dau în minge, dar am fost împins", a susţinut Ţîru.

Viitorul se află pe locul 5 în Liga 1, cu 29 de puncte acumulate după primele 18 etape disputate. Totuşi, Hagi nu are încă motive de îngrijorare: echipa lui e la cinci puncte de Dinamo, gruparea clasată pe prima poziţie de play-out.

"E important să scoatem cât mai multe puncte. E un final echilibrat. E important să continuăm să nu luăm goluri", a încheiat fundaşul Viitorului.