• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Anul 2016 a ajuns la final, dar îi vom lăsa pe alții să spună cât de bun sau nu a fost pentru sportul românesc. Fotbalul nostru cel de toate zilele a demonstrat, încă o dată, dacă mai era nevoie, că este un izvor nesecat de talente. Atât pe dreptunghiul mai mult sau mai puțin verde, cât mai ales în afara lui.

În cele 21 de etape disputate până acum în sezonul regulat al Ligii 1, personajele principale din sportul rege autohoton au demonstrat, voit sau mai puțin voit, că sunt capabile și de propoziții sau fraze memorabile. Unele dintre ele au și făcut deliciul telespectatorilor Digi Sport sau a cititorilor digisport.ro.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Dincolo de interminabilele discuții legate de echipa care va lua campionatul, de cine se va salva de la retrogradare sau cine va mai intra în insolvență, dincolo de scandalul anului, cel dintre Steaua și Armată, colegii de la ”Digi Sport Matinal” au reușit să ne destindă pe noi toți cu astfel de filmulețe speciale, realizate după fiecare etapă în parte.

Tocmai de aceea, în ultimele ore ale lui 2016, revenim cu unele dintre cele mai amuzante dintre materiale, dar și cu promisiunea că vom repeta gestul și în zilele următoare.

VIDEO cu declarațiile amuzante din august 2016

VIDEO cu declarații din septembrie 2016

VIDEO cu declarații din octombrie 2016