• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

În sezonul la începutul căruia aniversează 110 ani de la înfiinţare, CFR Cluj speră la al patrulea titlu din istoria clubului. Echipa din Gruia ştie deja că principalele contracandidate vor fi Viitorul şi FCSB, dar Dinamo şi Craiova ar putea să se implice şi ele.

Pentru a marca 110 ani de la înfiinţare, CFR Cluj şi-a stilizat sigla de pe echipamentul cu care va evolua în noul sezon.

"Favorită la câștigarea campionatului rămâne Viitorul. Ea e campioana, și-a luat jucători experimentați - Marius Constantin, Herea, Țucudean. Pe finalul anului trecut s-au întărit foarte bine. Steaua rămâne mereu favorită la câștigarea campionatului, mai ales că au luat jucători care au câștigat campionatul: Budescu, Morais, Teixeira, jucători care știu să câștige campionatul", a spus Dan Petrescu, la conferința de presă de sâmbătă.

Echipamente sigla CFR

"Bineînteles, este și Dinamo, care a păstrat lotul și antrenorul. A luat jucători foarte buni, plus Universitatea Craiova, după ce am văzut meciul de ieri sunt convins că și ei vor avea șanse la campionatul și sigur vor avea șanse și cu Milan în Europa să se califice", a mai spus antrenorul CFR-ului.