• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Viitorul şi-a asigurat postul de portar pentru returul acestui sezon. Echipa lui Gică Hagi l-a acontat pe fostul goalkeeper al Petrolului, Peterson Pecanha, jucător care a fost dorit şi de Dinamo, în această iarnă.

"Era un jucător de care avem nevoie. Se pliază bine pe stilul nostru. Un portar cu mare experienţă. Sperăm să ne ajute să fim acolo sus", a spus Gică Hagi.

Acest transfer fusese anunţat de nemulţumirea pe care "Regele" o avea faţă de evoluţiile lui Rîmniceanu şi Buzbuchi, dar şi de faptul că, înaintea aducerii portarului de 35 de ani, Viitorul îi reziliase contractul lui Călin Albuţ.

Hagi a mai luat un jucător care a plecat de la Petrolul în această iarnă. Este vorba de Vlad Rusu, fostul atacant al echipei a doua a Stelei (2006-2011). Vârful de 25 de ani a adunat 6 meciuri în toate competiţiile pentru ploieşteni şi a marcat un singur gol, în victoria din Liga 1, 2-1 cu Botoşani, din etapa a 7-a.

"L-am mai luat pe Vlad Rusu, care a fost la noi şi care la fel cred că e un vârf cu calităţi foarte bune. Se pliază bine pe jocul nostru. A fost la noi în casă, ştie casa şi s-a maturizat. Sper să dea randament", a adăugat Hagi, despre jucătorul care a mai evoluat pentru Viitorul, în perioada 2011 - 2014.

VIDEO CU DECLARAŢIILE LUI HAGI