• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Tiago Lopes (foto, în duel cu Enache) este ultima achiziţie a lui Şumudică la Kayserispor. Tehnicianul român l-a convins pe fundaşul dreapta portughez să se alăture formaţiei din Turcia.

Fostul antrenor al Astrei a primit credit nelimitat din partea conducerii, astfel că e pe punctul să îşi facă la Kayserispor un adevărat Dream Team. Tehnicianul a adus până acum mai mulţi jucători de valoare, trei dintre ei din Liga 1. Acestora li se va adăuga Tiago Lopes, care a rămas liber de contract după despărţirea de CFR.

Lusitanul care poate evolua atât ca fundaş, cât şi ca mijlocaş de bandă, a refuzat să îşi prelungească înţelegerea cu formaţia din Gruia, aşteptând o ofertă mai bună din punct de vedere financiar. Iar aceasta a sosit de la Şumudică. Aseară târziu, oficialii turcilor au bătut palma cu fotbalistul portughez care se va prezenta în scurt timp la noua echipă.

Alături de Şumudică, la Kayserispor au ajuns şi jucătorii Silviu Lung jr, Săpunaru şi Boldrin. De asemenea, la echipă sunt preparatorul fizic Bebe Bărbulescu şi secunzii Cristian Petre, Gabi Mărgărit şi Valentin Covaciu (antrenor cu portarii).

1,2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Tiago Lopes, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de.