• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (luni, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (luni, 20:45, Digi Sport 1)

Dinamo a bifat 10 ani fără titlu de campioană, dar sezonul viitor roș-albii promit că se vor bate, cu șanse reale, la cununa cu lauri. După ce a rezolvat problema antrenorului, Cosmin Contra a semnat pe un an de zile, cei din conducere au început deja să pregătească echipa pentru marea bătălie.

În fruntea listei de achiziții se află Filipe Teixeira, așa cum digisport.ro v-a anunțat încă de luni, 15 mai. Actualul mijlocaș al celor de la Astra, care în octombrie va împlini 37 de ani, este considerat, de către Contra, drept cea mai bună soluție pentru a rezolva jocul de pase al ”câinilor”.

Portughezul se află la final de contract cu giurgiuvenii, dar sunt șanse nule de a mai continua acolo, mai ales că nu duce deloc lipsă de oferte. În ultimii ani, Teixeira a fost curtat asiduu de Steaua (FCSB), dar de fiecare dată a intervenit ceva și tranzacția nu s-a mai făcut. Și acum Becali va încerca transferul, dar și Dinamo are șanse de reușită.

Contra a vorbit deja cu Teixeira și i-a spus acestuia că la el va evolua meci de meci, va avea liniște, plus că acomodarea va fi mult mai ușoară, dacă ținem cont de faptul că cei doi au mai colaborat, în 2013, la Petrolul.

Oficialii roș-albilor au și înaintat o propunere de salariu, în valoare de 11.000 de euro, la care se adaugă diverse bonusuri, astfel că în total fotbalistul poate câștiga 16.000 de euro, exact cât câștiga la Astra. 

Teixeira nu s-a grăbit să dea un răspuns, mai ales că ambele oferte îl tentează, în condițiile în care Becali e gata să-i ofere nu mai puțin de 100.000 de euro la semnătură!

200.000 de euro este cota lui Teixeira, conform transfermarkt.de