• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Scos din lot de CS U Craiova la începutul lui 2017 din cauză că a refuzat să semneze prelungirea contractului scadent în vară, Stephane Acka (26 de ani) s-a despărțit oficial în această săptămână de formația antrenată de Gigi Mulțescu, aşa cum Digi Sport v-a anunţat în exclusivitate. Steaua a intrat pe fir, ivorianul fiind şi în trecut dorit de roş-albaştri.

În condiţiile în care în lotul vicecampioanei postul de fundaş central reprezintă poziţia deficitară (Tamaş e pe făraş după roşul cu Viitorul, iar Reghe va trebui să joace împotriva lui Dinamo şi Astra cu un cuplu format din jucători proveniţi din alte posturi: Moke şi Bălaşa), Becali caută soluţii pentru la vară. Rămas liber de contract, Acka devine o ţintă pentru Steaua, jucătorul fiind dorit şi în iarnă. În direct la Digi Sport Matinal, Marcel Popescu, preşedintele CS U, a comentat informaţia.

"Noi nu l-am dat afară pe Acka de la Craiova. Am reziliat contractul. Dacă se duce la Steaua? Aia e treaba Stelei!", a declarat Marcel Popescu la DigiSport Matinal.

Chiar dacă e dorit de Steaua, din informaţiile Digi Sport, Acka este mai degrabă tentat să dea curs unei oferte din străinătate. El are pretenţii financiare destul de mari, pe care un club din Liga 1 cu greu le va putea acoperi.

79 de meciuri a jucat Acka la CS U Craiova
1 gol a marcat fundașul ivorian
800.000 de euro e cota lui Acka