• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Andrei Ivan este cu un picior la Espanyol. CS U Craiova e decisă să accepte oferta făcută de echipa lui Gălcă pentru vârful de 19 ani.

Transferul lui Andrei Ivan a intrat în linie dreaptă. Dorit de Barcelona, pentru echipa secundă a clubului, atacantul va ajunge la rivala de pe Estadi Cornella-El Prat, anunţă ProSport.

Jucătorul oltenilor va ajunge sub formă de împrumut în Catalunya, pentru ca în vară, dacă va da randament, Espanyol să îl transfere definitiv. Iniţial, clubul din Bănie a ezitat să dea un răspuns clar, în speranţa că va veni o ofertă pentru un transfer definitiv, însă până la urmă a decis că ar fi mai rentabil ca fotbalistul să plece acum, oficialii fiind convinşi că acesta va da măsura talentului său. O clauză din contract pare să fi fost decisivă: CS U Craiova va menţine procente importante dintr-un viitor transfer al lui Ivan.

"Eu nu ştiu care e stadiul negocierilor, de transfer se ocupă Costel Gâlcă", a declarat Sorin Paraschiv, agentul jucătorului, la Digi Sport.

Conform sursei citate, în următoarele zile cele două părţi vor bate palma, urmând ca Ivan să semneze după ce va fi efectuat vizita medicală.

De menţionat şi faptul că Espanyol a ajuns deja la un acord şi cu Watford pentru transferul lui Arlauskis (DETALII AICI). El va ajunge în Catalunya tot sub formă de împrumut.