• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Andrei Ivan a plecat la FC Krasnodar, înainte de debutul lui CS U Craiova în cupele europene. Conform informaţiilor Digi Sport, transferul atacantului de 20 de ani în Rusia a fost rezolvat chiar înainte de primul joc al oltenilor din acest sezon, victoria cu 2-0 în fața lui CSM Poli Iași. Acest lucru explică ieşirea sa de la ultima partidă jucată în tricoul juveţilor. El voia să aibă o prestaţie specială la partida de "adio".

Mulţi nu au înţeles reacţia lui Ivan în momentul în care noul antrenor al Craiovei, Devis Mangia, a ales să-l înlocuiască, în minutul 69, cu Mihai Roman, atunci când scorul era deja 2-0 pentru echipa sa. În contextul în care el ştia deja că s-a bătut palma pentru transferul său, acea ieşire capătă un alt sens.

Ivan și-a exprimat dezamăgirea în momentul în care a părăsit terenul, la câteva minute, după ce a ratat o ocazie importantă. În minutul 60, ”nouarul” oltenilor i-a întors pe doi adversari, în interiorul careului, dar, apoi, a șutat cu piciorul stâng în poratrul Koșelev, spre disperarea antrenorului său.

Cel mai probabil, Ivan a forțat lucrurile și a încercat să se despartă de fani Craiovei cu o fază superbă. Faptul că nu i-a ieșit acest lucru în minutul 60, iar, apoi, a fost schimbat l-a făcut pe jucător să reacționeze în acel mod.

Am fost puțin nervos că am fost schimbat. Trebuia să mă lase pe teren până dau gol”, a recunoscut după meci, Ivan.

VIDEO Ratarea lui Ivan și momentul schimbării:

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT