• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

FCSB i-a transferat miercuri seară și pe Dragoș Nedelcu (20 de ani) și pe Romario Benzar (25 de ani), ambii de la Viitorul iar Gigi Becali anunță că vor urma Florinel Coman (19 ani), tot de la Viitorul și Alexandru Băluță (23 de ani), de la CS U Craiova, dar toate aceste mutări nu-i sperie pe rivalii de la Dinamo.

Aflat la Cluj, pentru meciul din campionat, ultimul al etapei a 4-a, cu CFR, Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al roș-albilor, nu a ratat ocazia de a-i mai ironiza o dată pe steliști.

”Deocamdată, suntem destul de bine, vom vedea ce va fi. Fiecare are politica lui, dar spun că indiferent de ce jucători ai transfera si ce salarii dai, asta nu-ți garantează sucesul și s-a văzut asta la Steaua în ultimii doi ani!”, a spus Dănciulescu, într-un interviu acordat în cadrul emisiunii ”Digi Sport Special”, înaintea meciului din Gruia.

În ultimele zile s-a declanșat un nou război al ironiilor între cele două mari rivale. După ce Gigi Becali și MM Stoica i-au luat peste picior pe dinamoviști, după eliminarea acestora din fața celor de la Bilbao, oficialii din Șoseaua ”Ștefan cel Mare” n-au rămas datori.