• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

VIDEO FC Viitorul - FCSB 1-0. Campioana s-a impus la Ovidiu, grație golului extraordinar marcat de Eric de Oliveira (31 de ani), în prima repriză.

Brazilianul, care a povestit cum s-a dus la Hagi și i-a cerut tricoul cu numărul 10, a mai spus și ce a făcut în luna dinaintea meciului cu roș-albaștrii.

”Am ascultat ce mi-a spus Hagi, am jucat din ce în ce mai bine. Chiar dacă am ieşit din Champions League şi apoi din Europa League, el mi-a transmis că e mulţumit de mine, dar că se poate şi mai bine, să nu mă opresc.

Eu mi-am luat un nutriţionist, am ascultat de el, am făcut ce trebuia, sunt dispus la alergare şi sunt bine. Înainte de meciul cu Chiajna, i-am solicitat o şedinţă domnului Hagi,  l-am întrebat ce trebuie să fac ca să fiu mai bun şi să ajut echipa.

Mi-a spus că trebuie să alerg mai mult şi că în momentul în care voi alerga pentru a face fazele de poartă, o să fiu cel mai bun”, a precizat Eric pentru site-ul caramavrov.ro. ”Decarul” a precizat că a slăbit deja 8 kilograme și că se simte din ce în ce mai bine.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Eric are ambiția acum de a deveni cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1. Se află la doar o reușită ca să urce pe locul secund în topul all time al marcatorilor străini din Liga 1, între Wesley și Golubovic: ”Mister mi-a dat tricoul cu numărul 10. Sunt fericit, foarte fericit să am dat din nou gol Stelei! În plus, țintesc să devin cel mai bun marcator străin din istoria României, ca Demollari sau ca Wesley”, a mai spus Eric.

VIDEO cu golul marcat de Eric