• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Informaţia că Florinel Coman a lipsit din lotul Viitorului la startul sezonului doar din cauze medicale a fost confirmată de Gigi Becali miercuri seară. Finanţatorul FCSB-ului a plătit Viitorului două milioane de euro pe el, plus un eventual bonus de 500.000 de euro şi 20 la sută dintr-un viitor transfer.

Numai că Becali spune şi o poveste incredibililă pentru anul 2017. Tratamentul lui Coman a fost făcut cu lipitori care i-ar fi supt doi litri de sânge, de s-a ajuns la anemie. Normal, dacă ţinem cont că omul are în jur de 5 litri de sânge în corp.

În urmă cu circa o lună, lumea începuse să se întrebe dacă nu cumva l-a pedepsit Hagi deoarece au apărut informaţii că ar fi fugit din cantonament în pregătire. Iar "Regele" l-a tras pe linie moartă. Altădată extrem de rapidă în reacţii, nici conducerea Viitorului nu a contrazis imediat informaţiile şi abia ulterior a emis un comunicat în care a precizat că jucătorul vine după o problemă medicală, că nu e nimic legat disciplină şi că atunci când îşi va reveni fizic, Florinel va juca.

"Cine e valoros are oferte. Iar Coman are oferte. Mari! Staţi liniştiţi că are oferte", a declarat şi Hagi după înfrângerea cu Craiova, 0-2.

"Coman a jucat nişte meciuri proaste în momentul în care eu eram cu impresarul lui la mine la palat. Veniseră nişte musafiri, era Arcadie, ăsta (n.r. Arcadie Zaporojanu), cu doi oameni de la Şahtior Doneţk, veniţi să-l vadă. N-a jucat bine şi au zis că dom'ne, am bătut drumul degeaba. În gândul meu eu ziceam lasă că e bine, că-l iau eu", a explicat patronul FCSB cum au renunţat cluburile străine la atacant.

"Coman a avut nişte varice şi noi am fost la doctor, care ne-a spus că sunt uşor de operat, că nu e nicio problemă să joace şi să facă efort. Numai că el ce a făcut? A pus nişte lipitori, cum sunt astea, leacurile băbeşti, şi i-au tras doi litri de sânge. Iar când a făcut analize el deja avea anemie. D-aia nu a putut să joace, săracul! Dar Dumnezeu a făcut aşa să nu joace bine şi să nu-l mai ia nici Galatasaray, nici Benfica, nici Şahtior", a mai povestit Becali la Digi Sport Special.

Conform studiilor medicale, corpul uman deţine între 4,7 şi 5,5 litri de sânge. Doi litri de sânge susţine Gigi Becali că i-au tras lipitorile lui Coman din corp.