• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Rămas fără echipă după despărțirea de Steaua, George Țucudean spune că a rămas cu sufletul alături de Dinamo, echipă pentru care a evoluat în două rânduri.

Atacantul în vârstă de 24 de ani spune că nu regretă experiența de la Steaua, fiind încântat de cele 3 trofee interne pe care le-a cucerit în tricoul roș-albaștrilor (Liga 1, Cupa Ligii, Cupa României).

"Nu avea rost să stau aiurea la Steaua. În România aş putea să joc oriunde, dar nu vreau şi nu avea niciun rost să mai stau la Steaua doar pentru a mă antrena, pentru că cei de acolo nu mă mai doreau.

Nu regret niciun pic faptul că am fost la Steaua. Doamne fereşte! Orice experienţă contribuie la creşterea valorii de fotbalist. Am luat un campionat, am luat o cupă, Cupa Ligii, toate trofeele interne, deci nu am ce regreta. Astea rămân în CV-ul meu. O să vină fiul meu şi o să mă întrebe la un moment dat: 'Tati, ai fost fotbalist, ce trofee ai?'. Şi o să-i arăt că nu am stat degeaba. O să fie fotbalist şi o să vrea să mă întreacă, pentru că şi eu l-am depăşit pe tatăl meu. Orice lucru pe care-l fac reprezintă un pas înainte", a spus Țucudean, într-un interviu pentru Ring.

Vârful născut la Arad subliniază că nu a avut de gând să se răzbune pe Dinamo prin transferul la Steaua.

"Asta e, n-a fost să fie să joc la echipa mea de suflet, Dinamo, pentru că ei au avut problemele pe care le ştim cu toţii şi am înţeles asta. Să nu creadă cineva că m-am dus la Steaua ca să mă răzbun pe Dinamo. Nici vorbă! Dinamovist am fost, sunt şi voi fi şi mă uit la toate meciurile foştilor mei colegi. Le trăiesc la fel ca un suporter de-al lor. Asta e, a trebuit să-mi respect meseria şi să joc undeva. Singur am luat decizia de a semna cu Steaua. Am făcut-o din curiozitate, să văd cum este şi acolo după ce jucasem la Dinamo. În CV-ul meu sunt trecute acum cele mai importante echipe din România. Şi am făcut-o chiar cu riscul de a fi înjurat de suporterii lui Dinamo".

În iarnă, George Țucudean ar urma să se întoarcă în Anglia, la Charlton Athletic. Momentan, vârful este acasă, la Arad, acolo unde se antrenează cu liderul din a doua serie a ligii secunde, UTA Bătrâna Doamnă.

19 goluri a marcat Țucudean în Liga 1 pentru Dinamo. În tricoul Stelei, atacantul a punctat de doar 3 ori în campionat