• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

George Ţucudean nu crede că perioada petrecută la Steaua a fost un eşec. Fostul atacant al campioanei, care a semnat în această iarnă cu ASA Tg. Mureş, a recunoscut, însă, că a fost dezamăgit de modul în care fostul antrenor al roş-albaştrilor, Mirel Rădoi, a renunţat la el.

"Dacă tot nu mă voia la echipă, ar fi putut să-mi spună de la început, nu după trei săptămâni. A fost ciudat, a renunţat la toţi dinamoviştii, eu nu am greşit cu nimic", a povestit Ţucudean, într-un interviu pentru ProSport.

În schimb, jucătorul de 24 de ani a avut o relaţie excelentă cu predecesorul lui Rădoi, Costel Gâlcă, ajuns între timp în La Liga, la Espanyol.

"Cu Gâlcă m-am înţeles foarte bine, e un om de nota 10. Din punct de vedere al antrenoratului, cam ce făcea el se preta pentru stilul spaniol din Primera Division. Şi acum cred că se mulează perfect", a spus Ţucudean.

Chiar dacă nu s-a despărţit în cei mai buni termeni de Steaua, atacantul nu regretă că a ales să joace pentru roş-albaştri, alături de care a reuşit să câştige trei trofee.

"Înveţi din orice aventură pe care o ai în fotbal. Am avut şi ghinion la Steaua, pentru că tot ce era pe poartă scotea goalkeeperul advers. Dar până la urmă am câştigat trei trofee şi asta contează cel mai mult. Cu Dinamo am doar două.

Cele mai frumoase momente din campionatul românesc sunt cele din derby-urile Dinamo - Steaua. Şi mă bucur că am avut şansa să joc pentru ambele echipe. Astfel de meciuri îţi transmit acea emoţie care nu te lasă noaptea să închizi un ochi", declarat Ţucudean.

Ca fost dinamovist ajuns la Steaua, noul atacant al celor de la ASA ştie foarte bine situaţia în care se află Ciprian Marica. Ţucudean este convins că fotbalistul de 30 de ani nu va avea probleme cu adaptarea în echipa lui Laurenţiu reghecampf.

"E alegerea lui şi cred că a făcut pasul firesc. Cred că se va impune", a precizat George Ţucudean.