• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Denis Alibec (26 de ani) traversează cel mai negru moment de când a revenit în prim-planul fotbalului românesc. Exclus din lot de către Nicolae Dică, după reacția nervoasă de la meciul cu FC Voluntari, când a aruncat banderola de căpitan pe jos, după care a lovit cu piciorul o ușă aflată la tunelul ce ducea spre vestiare, Alibec a ajuns să se pregătească separat.

Gigi Becali a fost cel mai supărat pe atacant, și-a reproșat faptul că el a insistat pentru a-i oferi banderola de căpitan, dar acum pare a fi revenit la sentimente mai bune față de fostul jucător al lui Inter Milano.

”Despre ’Dealibec’ am vești foarte bune! Am aflat că se ține de tot programul pe care i l-a impus Dică. Se antrenează separat și o face foarte bine.

S-a luat o hotărâre care să-l facă pe el să-și dorească să devină altcineva.

Cu siguranță că va fi iertat, dar trebuia să simtă puțin usturimea asta. La acte de indisciplină nu mă bag niciodată peste antrenori", a spus Becali pentru Pro X.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Decizia lui Becali vine la puțin timp după ce Digi Sport v-a anunțat în exclusivitate că Alibec este și un împătimit al jocurilor pe calculator.

Comportamentul lui Alibec a fost comentat de specialişti, dar nimeni nu a înţeles de unde provine frustrarea sa. O posibilă explicaţie stă în faptul că atacantul îşi petrece ore întregi zilnic în faţa monitorului, jucându-se PlayerUnknown's Battlegrounds şi Counter Strike şi având drept scop să îşi elimine adversarii prin împuşcare. Jocul e unul extrem de violent şi solicitant pentru creier, astfel că mai mult ca sigur ar putea să îi afecteze atât prestaţiile din teren, dar şi temperamentul.