• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

VIDEO Dinamo - Steaua 3-1. Roş-albaştrii au pierdut derby-ul disputat pe Arena Naţională, în ciuda faptului că au condus cu 1-0 încă din primele minute. Steaua a ajuns la 8 meciuri consecutive fără victorie în faţa lui Dinamo, iar la finalul partidei de miercuri, Gigi Becali a anunţat că va face curăţenie la echipă în iarnă. Pe lista celor care se vor despărţi de vicecampioană a mai apărut un nume, după cele 5 prezentate ieri de Digi Sport. Este vorba despre Bogdan Mitrea, fotbalist împrumutat în vară de la Ascoli.

Fundaşul central de 29 de ani a fost pus la zid de Gigi Becali în urmă cu o lună şi jumătate, după partida Steaua - Gaz Metan 0-1. Atunci, finanţatorul anunţa că fotbalistul nu va mai primi nicio şansă la vicecampioana României, după gafa făcută în partida cu medieşenii. Totuşi, Reghe nu a avut soluţii la dispoziţie şi a fost nevoit să-l titularizeze pe Mitrea în meciul de Cupa României cu Foresta, scor 2-1. Şi atunci a fost scos vinovat pentru reuşita sucevenilor, iar din acel moment nu a mai prins niciun minut în tricoul roş-albastru.

Deşi Reghe nu a dorit să ia nicio măsură drastică în privinţa sa, mai ales din cauza faptului că nu are foarte multe soluţii pentru postul de fundaş central, Gigi Becali s-a decis. Mitrea este unul dintre cei care se vor despărţi de Steaua în iarnă.

Cotat la 700.000 de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.de, Mitrea a sosit la Steaua în vară, sub formă de împrumut, de la Ascoli. Roş-albaştrii nu au plătit nimic pentru această mutare, iar în perioada de mercato din iarnă vor renunţa la fotbalist, pe care îl vor trimite la echipa de care aparţine.

Gigi Becali intenţionează să aducă doi fundaşi centrali în iarnă. Unul dintre ei este Bogdan Ţîru, de la Viitorul. Piotr Celeban ar putea fi din nou o soluţie pentru Steaua. Polonezii anunţă că fundaşul a refuzat să semneze prelungirea contractului cu Slask Wroclaw, scadent în vara lui 2017.

Golubovic, Bourceanu, Dan Popescu, Aganovic şi Achim sunt ceilalţi 5 fotbalişti care vor pleca în iarnă. Dintre cei 6 care se vor despărţi de Steaua, cu tot cu Mitrea, 5 au sosit în vară sub comanda lui Reghe. Practic toţi, în afara lui Bourceanu.

29 de ani are Mitrea

700.000 de euro e cota lui Mitrea

0 euro a plătit Steaua pentru împrumutul lui Mitrea


 

"Dacă vezi că Mitrea nu poate la nivelul ăsta, nu-l bagi. A greșit și Reghe. El este băiat cuminte, băiat bun, dar nu poate face față la Steaua. Mitrea nu va mai juca niciodată la Steaua. Nu am nimic cu băiatul, nicio răutate, dar n-are ce căuta pe teren la Steaua. Dă cu capul, face fault, deviază în poartă" - Gigi Becali în octombrie, după Steaua - Gaz Metan 0-1