• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Pe lângă Constantin Budescu, Junior Morais şi Filipe Teixeira rămân două ţinte pentru Steaua încă din această iarnă. Situaţiile celor doi, care au intrat în ultimele 6 luni de contract cu gruparea giurgiuveană, rămân în continuare incerte. 

Preşedintele Astrei, Dani Coman, s-a arătat nemulţumit de oferta Stelei pentru transferul mijlocaşului Filipe Teixeira, afirmând că a fost mult prea mică pentru un jucător valoros.

“E treaba lor ce vorbesc, Teixeira este un jucător foarte bun, care mai are contract până în vară. Sper să ne ajute în continuare. Dacă va veni o ofertă concretă de la Steaua sau de la oricare altă echipă ne punem la masa negocierilor şi discutăm. Din punctul meu de vedere alea nu au fost oferte, de la Steaua, mult prea mici pentru jucător. Avem discuţii cu mai mulţi jucători din ţară şi din străinătate, în următoarele zile vor veni. Eu sper să facem achiziţii de calitate, nu ne dorim cantitate”, a spus Coman.

Teixeira a sosit azi în România şi se va alătura lotului Astrei. Junior Morais a făcut deja vizita medicală şi a declarat că şi-ar dori să joace pentru Steaua încă din această iarnă.

Oficialul clubului giurgiuvean a glumit după ce a primti licenţa de antrenor, spunând că abia acum Marius Şumudică ar trebui să-şi facă probleme: “Marius Şumudică e bine, antrenează echipa, dar de comun acord cu el am stabilit ca astăzi să nu se facă antrenament din cauza condiţiilor meteo. De azi încolo să-şi facă probleme Şumudică. Chiar am vorbit cu domnul Apolzan, dacă poate să-mi dea o derogare să pot antrena până la vară”.

"Nu e niciun război la Astra!"

Coman a afirmat că nu există disensiuni între conducerea clubului şi antrenorul Marius Şumudică. “Nu este niciun război la Astra, este linişte şi ne dorim să facem perfromanţă aşa cum am făcut-o sezonul trecut. Că mai sunt probleme, nu este cel mai bine, mai sunt şi la alte echipe. Dar nici nu trebuie să generalizăm şi să ne uităm doar în curtea Astrei. Vom vedea în viitor cu cine voi lucra, deocamdată avem un antrenor foarte bun, care mie îmi place, ţine mult la acest club. Vom vedea de la vară”, a mai spus Coman.

Finanţatorul stelist Gigi Becali afirmase că a propus Astrei suma de 300.000 de euro pentru ca jucătorii Junior Morais şi Teixeira să evolueze din această iarnă sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf, ofertă neagreată de conducerea campioanei.

200.000 de euro e cota lui Teixeira

36 de ani are Teixeira